Urządzenia i Akcesoria
Cartofi gratinați (Gratin dauphinois)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porții
Składniki
-
cățel de usturoi1
-
cartofi tăiați rondele subțiri (cca. 2-3 mm)1200 g
-
frișcă lichidă, min. 30% grăsime400 - 500 g
-
sare1 linguriță
-
piper măcinat1 priză
-
nucșoară măcinată1 priză
-
brânză Gruyère (opcjonalnie) rasă25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porții
Białko
7 g
Kalorie
1710 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cartofi gratinați
1 godz. 10 min
Chiftele mediteraneene din dovlecel cu salsa
30 min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 min
Piept de pui pizzaiola
55 min
Cartofi Dauphinoise
50 min
Negresă
50 min
Pui cu ardei gras
1 godz.
Risotto bolognese
45 min
Chifteluțe cu sos de roșii
45 min
Cheesecake (copt)
7 godz. 20 min
Risotto cu parmezan
30 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min