Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- 25 g oțet de vin
- 40 g vin alb, sec, la temperatura camerei
- 250 g unt sărat, rece, tăiat cuburi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tacos moi, cu pui și salsa de fructe
25 min
Sos pentru grătar în stil texan
20 Min
Brunch franțuzesc
Brak ocen
Cupe de salată verde cu ghimbir și porc și chutney de căpșune
Brak ocen
Supă marocană picantă de linte
Brak ocen
Supă cremoasă de roșii
Brak ocen
Supă cremoasă de dovlecel
Brak ocen
Sos Bordelaise
55 min
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35 min
Jeleu de lapte cu fructe
Brak ocen
Linguine cu somon și votcă
20 Min
Sos olandez
15 min