蛋黃芋餅

蛋黃芋餅

2.0 1 rating
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
14 個

Składniki

  • 500 克
  • 芋頭 去皮,切塊(約2公分)
    300 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    50 克
  • 20 克
  • 太白粉 多備一些沾裹用
    1 大匙
  • 肉鬆
    30 克
  • 鹹蛋黃 對半切
    7 顆
  • (油炸用)
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 4.3 g
Kalorie 667 kJ / 159.6 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...