豆酥綠竹筍

豆酥綠竹筍

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

豆酥
  • 熟黃豆
    200 克
  • 20 克
豆酥綠竹筍
  • 熟竹筍 切滾刀塊(約2公分)
    300 克
  • 15 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 豆瓣醬
    10 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 紅甜椒 切條(約1公分)
    40 克
  • 黃甜椒 切條(約1公分)
    40 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.4 g
Kalorie 876.4 kJ / 209.6 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...