豆酥綠竹筍
TM5 TM6

豆酥綠竹筍

5.0 (1 ocena)

Składniki

豆酥

  • 200 克 熟黃豆
  • 20 克 油

豆酥綠竹筍

  • 300 克 熟竹筍 ,切滾刀塊(約2公分)
  • 15 克 油
  • 20 克 蒜頭
  • 10 克 豆瓣醬
  • 1 茶匙 醬油
  • ½ 茶匙 糖
  • 40 克 紅甜椒 ,切條(約1公分)
  • 40 克 黃甜椒 ,切條(約1公分)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
876.4 kJ / 209.6 kcal
Białko
12.4 g
Węglowodany
15.5 g
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy