Bolognese classico

Bolognese classico

3.8 1.9K ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
6 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Knollensellerie in Stücken
    150 g
  • Möhren in Stücken
    150 g
  • Zwiebeln geachtelt
    100 g
  • Öl
    20 g
  • Hackfleisch, gemischt
    600 g
  • Rotwein
    150 g
  • Rinderfond
    200 g
  • Tomatenmark
    120 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Zucker
    ¾ TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portionen

Białko 21 g
Kalorie 1410 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...