Urządzenia i Akcesoria
Polský domácí medový likér krupnik
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
40 gramů pomerančové kůry z chemicky neošetřeného pomeranče, bez bílé části
-
200 gramů minerální vody, neperlivé
-
70 gramů medu
-
4 hřebíčky
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
½ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
-
1 vrchovatá čajová lžička vanilinového cukru1 ½ čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
-
140 gramů vodky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
0.1 g
Kalorie
593 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Horké nápoje
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mandlové pyré
2 godz. 15 min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15 min
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40 min
Hrušky v červeném víně
Brak ocen
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1 godz. 30 min
Bob čorba
13 godz. 15 min
Krémový pomerančový likér
48 godz. 25 min
Citrónový sorbet
8 godz. 35 min
Caipiroska
5 min
Soljanka z DDR
1 godz. 30 min
Caribic shake
5 min
Meruňkové amaretti
30 min