Urządzenia i Akcesoria
烟熏三文鱼配椰汁酸奶油酱汁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜头1 瓣
-
姜15 克
-
酸奶油100 克
-
椰浆120 克
-
芥末籽油2 茶匙
-
蜂蜜100 克
-
青柠汁80 克
-
新鲜红辣椒 切碎1 支
-
牛油果1 个
-
黄瓜1 根
-
烟熏三文鱼240 克
-
紫苏叶 切碎,装饰用
-
青柠皮屑 装饰用
-
松露油 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.6 g
Kalorie
2109.8 kJ /
504.2 kcal
Tłuszcz
36.6 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秘鲁风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny