Urządzenia i Akcesoria
藜麦配蔬菜佐意大利黑醋酱汁
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 人份
Składniki
-
茄子 去皮,切块800 克
-
盐10 克
-
水1100 克
-
油30 克
-
藜麦(印加麦)100 克
-
手指胡萝卜100 克
-
芦笋 切段240 克
-
玉米笋120 克
-
蜂蜜100 克
-
意大利黑醋100 克
-
橄榄油200 克
-
混合生菜200 克
-
芝麻菜200 克
-
黄瓜 切片150 克
-
樱桃番茄 一切二120 克
-
紫洋葱200 克
-
牛油果 去皮去核,切小块2 个
-
黑胡椒粉 装饰用
-
橄榄油 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.6 g
Kalorie
2114 kJ /
505.2 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
35.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秘鲁风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny