Urządzenia i Akcesoria
芦笋配帕玛森奶酪酱及黑蒜、苋菜籽
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水1500 克
-
蛋4 颗
-
芦笋 切去硬质根部500 克
-
苋菜籽200 克
-
盐1 小撮
-
帕玛森奶酪 切块150 克
-
稀奶油300 克
-
黑胡椒粉 依个人口味调整
-
盐 依个人口味调整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
33.4 g
Kalorie
2446.8 kJ /
584.8 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秘鲁风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny