Urządzenia i Akcesoria
朝鲜蓟蘸酱
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 杯
Składniki
-
水1500 克
-
新鲜嫩菠菜200 克
-
新鲜百里香 只取叶子20 克
-
红葱头100 克
-
橄榄油100 克
-
朝鲜蓟心,罐装 沥干水分500 克
-
稀奶油100 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
31.1 g
Kalorie
5874 kJ /
1404 kcal
Tłuszcz
110.7 g
Błonnik
31.6 g
Węglowodany
59.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秘鲁风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny