Urządzenia i Akcesoria
Almofadinhas de bacalhau
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
40 unidades
Składniki
Recheio
-
salsa10 g
-
água800 g
-
bacalhau demolhado e desfiado200 g
-
azeite50 g
-
cebola50 g
-
alho1 dente de
-
farinha tipo 6540 g
-
manteiga10 g
-
Sal q.b. p/ temperar
Massa
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar250 g
-
manteiga cortada em pedaços110 g
-
sal1 c. chá de
-
cubos de gelo60 g
-
ovos2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
412.8 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
322.2 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da Bimby®
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pãezinhos enrolados
1 godz. 45 min
Pastéis de bacalhau
45 min
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Empada de galinha
2 godz.
Mini empadas
1 godz. 15 min
Torta de bacalhau
1 godz.
Coroa recheada
1 godz. 50 min
Folhados de carne
1 godz. 10 min
Pastéis de massa tenra
3 godz.
Croquetes
3 godz.
Pataniscas de bacalhau
50 min
Molho bechamel
15 min