Urządzenia i Akcesoria
葱香玉米糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 人份
Składniki
-
黄油 室温软化,切块60 克
-
紫洋葱 切块200 克
-
蒜头30 克
-
新鲜香菜叶10 克
-
玉米粒罐头 沥干水分60 克
-
盐1 茶匙
-
玉米面150 克
-
牛奶300 克
-
蛋2 颗
-
水 蒸煮用800 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.2 g
Kalorie
802.9 kJ /
191.9 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秘鲁风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny