葱香玉米糕
TM6 TM5

葱香玉米糕

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 克 黄油 ,室温软化,切块
  • 200 克 紫洋葱 ,切块
  • 30 克 蒜头
  • 10 克 新鲜香菜叶
  • 60 克 玉米粒罐头 ,沥干水分
  • 1 茶匙 盐
  • 150 克 玉米面
  • 300 克 牛奶
  • 2 颗 蛋
  • 800 克 水 ,蒸煮用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
802.9 kJ / 191.9 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
20.4 g
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy