葱香玉米糕

葱香玉米糕

1.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 人份

Składniki

  • 黄油 室温软化,切块
    60 克
  • 紫洋葱 切块
    200 克
  • 蒜头
    30 克
  • 新鲜香菜叶
    10 克
  • 玉米粒罐头 沥干水分
    60 克
  • 1 茶匙
  • 玉米面
    150 克
  • 牛奶
    300 克
  • 2 颗
  • 蒸煮用
    800 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.2 g
Kalorie 802.9 kJ / 191.9 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 20.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...