Urządzenia i Akcesoria
Pavê de acerola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 doses
Składniki
Calda
-
polpa de acerola500 g
-
água100 g
-
açúcar100 g
Creme
-
leite800 g
-
natas200 g
-
açúcar100 g
-
gemas de ovo4
-
amido de milho40 g
-
vagem de baunilha só as sementes1
-
palitos la reine300 g
-
Raspas de chocolate branco q.b. p/ guarnecer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
9 g
Kalorie
1526 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Dezembro 2018
34 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolo de fubá
50 min
Bolo de milho com queijo
1 godz. 30 min
Escondidinho de carne seca
1 godz. 55 min
Massa para coxinha
30 min
Sorvete de flocos
4 godz. 25 min
Mini pão de queijo com calabresa
2 godz.
Bolo de pamonha doce
55 min
Bolo cremoso de coco
2 godz. 45 min
Bolinho de chuva
30 min
Merengues surpresa
8 godz.
Pudim de tapioca
1 godz. 30 min
Escondidinho de carne seca
12 godz.