Urządzenia i Akcesoria
Massa fresca sem glúten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
farinha s/ glúten mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
azeite mais q.b. p/ regar10 g
-
ovos4
-
vinagre20 g
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
14 g
Kalorie
1559 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Março 2019
73 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pão branco
15h
Massa quebrada
5min
Papo-secos com massa-mãe
48h
Barras de cereais e frutos secos
40min
Glacê
5min
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Técnica Ravioli
30min
Técnica Pappardelle
30min
Massa de ovo
20min
Gyozas de legumes com emulsão de soja e balsâmico
1h 20min
Gyozas japonesas de porco e gengibre
50min
Gyozas de porco com molho de soja
45min