Urządzenia i Akcesoria
Massa fresca sem glúten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
farinha s/ glúten mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
azeite mais q.b. p/ regar10 g
-
ovos4
-
vinagre20 g
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
14 g
Kalorie
1559 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Março 2019
73 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Massa-mãe de trigo e maçã
72 godz. 20 min
Pão rústico
2 godz.
Gelado de baunilha com cobertura de chocolate
24 godz.
Pão de aneto e feta
1 godz. 20 min
Tortilhas
1 godz.
Técnica Pappardelle
30 min
Técnica Placas de lasanha
30 min
Massa de ovo
20 min
Chamuças
1 godz. 30 min
Mix para pão integral e pão
24 godz.
Manteiga
10 min