Urządzenia i Akcesoria
Massa fresca sem glúten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
farinha s/ glúten mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
azeite mais q.b. p/ regar10 g
-
ovos4
-
vinagre20 g
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
14 g
Kalorie
1559 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Março 2019
73 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Molho de tomate e manjericão
25 min
Sopa fria de pêssego com lulas
1 godz. 5 min
Papo-secos com massa-mãe
48 godz.
Ganache
20 min
Molho de tomate
35 min
Técnica Pappardelle
30 min
Técnica Placas de lasanha
30 min
Massa de ovo
20 min
Massa fresca
1 godz.
Chutney picante de manga e malagueta
45 min
Cacete com massa-mãe
21 godz. 30 min
Pão de mafra com massa-mãe
21 godz.