Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, cortados en trozos
- 100 g de chocolate con leche, cortados en trozos
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
Macarons
- 100 g de avellanas tostadas y peladas
- 300 g de azúcar refinada
- 100 g de claras de huevo
Montaje
- 300 g de chocolate amargo, cortado en trozos
-
pétalos de rosa, secos, para decorar
lub fresa liofilizada, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 45.3 kJ / 10.8 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Fudge de chocolate blanco y frambuesa
45min
Esponja de chocolate al vapor
30min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
35min
Merengue francés con cocoa
2hod. 10min
Bachour: Galleta de chocolate y frambuesa
2h 30min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45min
Macarrones con merengue suizo
1sa 10 dk
Macarrones de chocolate
24h
Blueberry cupcakes
1 Std. 45 Min
Cake pops
2 Std.