Galletas Sarah Bernhardt

Galletas Sarah Bernhardt

3.3 3 oceny
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 14 godz.
24 piezas

Składniki

Ganache de chocolate
  • 150 g de chocolate amargo cortados en trozos
  • 100 g de chocolate con leche cortados en trozos
  • 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
Macarons
  • 100 g de avellanas tostadas y peladas
  • 300 g de azúcar refinada
  • 100 g de claras de huevo
Montaje
  • 300 g de chocolate amargo cortado en trozos
  • pétalos de rosa, secos para decorar
    fresa liofilizada, para decorar

Wartości odżywcze na 1 pieza

Kalorie 10.8 kcal / 45.3 kJ
Białko 0.1 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...