Urządzenia i Akcesoria
芒果奶冻配椰子冰沙
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 28 godz. 40 min
8 人份
Składniki
椰子冰沙
-
椰浆500 克
-
糖25 克
-
蜂蜜75 克
芒果奶冻
-
吉利丁片 (约12.5克)2 片
-
熟芒果 去皮去核,只取果肉250 克
-
牛奶150 克
-
稀奶油150 克
-
糖25 克
装饰
-
熟芒果 去皮去核,取果肉,装饰用
-
全麦饼干,任意品种 掰碎,装饰用
-
青柠皮屑 装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.8 g
Kalorie
712.9 kJ /
170.4 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秘鲁风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny