Käsekuchen mit Heidelbeeren (zuckerfrei)

Käsekuchen mit Heidelbeeren (zuckerfrei)

3.3 129 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz.
12 Stücke

Składniki

  • Öl zum Einfetten
  • Erythrit
    120 g
    120 g Xylit
  • Vanilleschote
    ½
  • Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
    1 Streifen
  • Johannisbrotkernmehl
    1 ½ TL
  • Magerquark
    500 g
  • Frischkäse, light
    300 g
  • Eier
    3
  • Heidelbeeren, TK
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 11 g
Kalorie 316 kJ / 76 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...