
Urządzenia i Akcesoria
Słodko-ostry sos chili
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 słoiki
Składniki
-
25 g skrobi kukurydzianej
-
270 g wody
-
2 ząbki czosnku
-
30 g czerwonych papryczek chili, świeżych (z gniazdami nasiennymi), pokrojonych na kawałki
-
100 g octu ryżowego
-
200 g cukru
-
1 łyżeczka soli
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
457 kcal /
1916 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
112 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY NA ZIMNO
11 Przepisów
Polska
Polska