
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
25
g skrobi kukurydzianej
lub 25 g skrobi ziemniaczanej - 270 g wody
- 2 ząbki czosnku
- 30 g czerwonych papryczek chili, świeżych (z gniazdami nasiennymi), pokrojonych na kawałki
- 100 g octu ryżowego
- 200 g cukru
- 1 łyżeczka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 słoik
- Kalorie
- 457 kcal / 1916 kJ
- Białko
- 0 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Węglowodany
- 112 g
- Błonnik
- 0.7 g