Słodko-ostry sos chili

Słodko-ostry sos chili

4.9 694 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 słoiki

Składniki

  • skrobi kukurydzianej
    25 g
    25 g skrobi ziemniaczanej
  • wody
    270 g
  • ząbki czosnku
    2
  • czerwonych papryczek chili, świeżych (z gniazdami nasiennymi), pokrojonych na kawałki
    30 g
  • octu ryżowego
    100 g
  • cukru
    200 g
  • soli
    1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 słoik

Kalorie 457 kcal / 1916 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 112 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...