Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g alune de pădure, decojite sau nedecojite, prăjite
- 500 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime, foarte rece
- 6 gălbenușuri
- 120 g zahăr
-
1
linguriță zahăr vanilat
lub ½ linguriță extract de vanilie natural - 3 foi de gelatină (6 g), în prealabil înmuiate în apă rece și apoi stoarse
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 25.6 g
- Tłuszcz
- 45.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brunch franțuzesc
Brak ocen
Mousse de iaurt cu limetă și coulis de căpșune
Brak ocen
Supă cremoasă de dovlecel
Brak ocen
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Brak ocen
Kimchi
51 Std.
Pahare cu somon și andive
Brak ocen
Petit gateaux cu alune și ciocolată
25min
Agrișe și biscuiți cu ghimbir la pahar
Brak ocen
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 min
Tarte cu legume de primăvară
1 godz. 10 min
Caramele
2 godz.
Quiche Lorraine
50 min