Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony

Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony

4.8 395 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce

Składniki

  • 150 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • 200 gramů cibule napůl
  • 50 - 70 gramů česneku podle požadované intenzity (viz Tip)
  • 70 gramů másla na kousky
  • 2 stonky petržele, čerstvé pouze lístky
  • 2 plátky žitného chleba
  • 70 gramů pšeničné mouky, hladké
  • 900 gramů vody
  • 2 ½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 10 gramů česneku
  • máslo na orestování chlebových kostiček
  • 1 čajová lžička jablečného octa
  • pepř, čerstvě umletý pro servírování

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 8 g
Kalorie 2051 kJ / 491 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...