Wersje kompatybilne
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 200 gramů cibule, napůl
- 50 - 70 gramů česneku, podle požadované intenzity (viz Tip)
- 70 gramů másla, na kousky, plus extra na opečení chleba
- 2 plátky žitného chleba
- 2 stonky petržele, čerstvé, pouze lístky
- 70 gramů pšeničné mouky, hladké
- 900 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
2 ½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 10 gramů česneku
- máslo, na orestování chlebových kostiček
- 1 čajová lžička jablečného octa
- pepř, čerstvě umletý pro servírování
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2051 kJ / 491 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Krémová květáková polévka
30 min
Pórkový krém
40 Min
Valašská kyselica
45 min
Bramborová kari polévka
35 min
Cuketová polévka s chorizem
1 Std.
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30 min
Brokolicový krém
30 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min
Frankfurtská polévka
30 min
Kukuřičná polévka s chorizem
1 Std.
Dýňová polévka se smetanou
40 Min
Trhané vepřové maso
4h 5min