Urządzenia i Akcesoria
Piškotový korpus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 plátků
Składniki
-
máslo for greasing
-
4 vejce, střední (53-63 gramů) viz. tipy
-
120 gramů cukru dle chuti
-
½ čajové lžičky vanilkového extraktu1 čajová lžička vanilkového cukru, domácí výroby
-
120 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
4.9 g
Kalorie
704.8 kJ /
168.4 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dort s máslovým krémem
1 godz. 45 min
Piškotový dort s krémem mascarpone
1 godz. 40 min
Čokoládová poleva (Ganache)
20 min
Máslový krém
5 min
Sníh z bílků
5 min
Máslovo-pudingový krém
20 min
Vrstvený dort s jahodami a šlehačkou
2 godz. 15 min
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3 godz.
Piškotový korpus (bez lepku)
1 godz. 30 min
Vánočka
1 godz. 30 min
Linecké cukroví
2 godz. 40 min
Perníčky
1 godz. 45 min