Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 原味優格
- 15 克 橄欖油
- 15 克 檸檬汁
- ¼ 茶匙 鹽
- 40 克 泰式甜辣醬
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 200 克 紫高麗菜 ,切絲
- 50 克 玉米粒
- 30 克 美生菜 ,切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 1499.2 kJ / 358.6 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 46.9 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 6.3 g