Urządzenia i Akcesoria
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
Salsa "de luxe"
-
Frischkäse100 g
-
Mayonnaise150 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken50 g
-
4 Zweiglein Basilikum, frisch, Blättchen abgezupftBasilikum, getrocknet1 - 2 TL
-
Oregano, getrocknet1 - 2 TL
-
Senf2 TL
-
Wasser20 g
Erdäpfelwedges
-
Wasser1500 g
-
Erdäpfel, festkochend600 g
-
Weizenmehl50 g
-
Paprikapulver1 TL
-
Knoblauch, gemahlen1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Estragon, getrocknet1 TL
-
Salz1 TL
-
Frittieröl300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
3134 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Food Truck
25 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Schinken-Käse-Kipferl
1 godz.
Gefüllte Focaccia
4 godz.
Chili Chorizo Dog
2 godz. 50 min
Speck-Spieße
1 godz. 30 min
Käse-Hotdogs mit Sesam
1 godz. 40 min
Gefüllter Pizzabällchen-Käsekranz
2 godz. 30 min
Italienische Reiskroketten mit Mozzarellakern (Arancini)
3 godz.
Spicy Potato Wedges
50 min
Pizza Wraps
1 godz. 15 min
Backofen-Nuggets
40 min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1 godz. 40 min