Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
pecorino cheese (opcjonalnie)30 g
-
shallot (30 g)1
-
bacon cubes150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1200 g
-
salt¾ tsp
-
spaghetti350 g
-
eggs3
-
egg yolk1
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
American-style pancakes
40 Min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Egg Fried Rice
35 Min