Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de agua
- 20 g de aceite
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina (preferiblemente mitad de fuerza y mitad normal)
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de queso emmental rallado
- 2 cebollas grandes en aros finos
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1482 kJ / 354 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 41.7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Coca de verduras
30min
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Empanada de alcachofas
1h
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 Std. 10 Min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45 min
Tarta flambeada alsaciana
1h 5min
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Focaccia de Puglia
1h