
Urządzenia i Akcesoria
Compota a la antigua
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 raciones
Składniki
-
1000 g de agua
-
430 g de azúcar
-
1 palo de canela
-
1 clavo
-
1 vaina de vainilla (abierta por la mitad)
-
200 g de membrillos (pelados, descorazonados y en trozos)
-
200 g de higos secos
-
200 g de dátiles sin hueso
-
200 g de ciruelas pasas sin hueso
-
200 g de orejones de melocotón en trozos
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
347 kcal /
1449 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
83.4 g
Błonnik
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mermeladas y compotas
11 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania