Rolos de vegetais e gambas

Rolos de vegetais e gambas

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses

Składniki

  • cenoura cortada em palitos (5 cm x 5 mm)
    40 g
  • sal marinho
    1 c. chá de
  • noodles de arroz vermicelli
    40 g
  • água
    1300 g
  • feijão-verde s/ pontas, cortados em tiras
    8 vagens de
  • gambas grandes s/ casca
    8
  • papel de arroz
    8 pedaços de
  • alface iceberg cortada em tiras
    8 folhas de
  • coentros só as folhas
    3 pés de
  • dente de alho
    1
  • malagueta
    ½
  • sumo de lima
    2 c. sopa de
  • molho de peixe
    2 c. sopa de
  • vinagre de arroz
    1 c. sopa de
  • açúcar
    2 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 177 kcal / 743 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...