Frijoles negros

Frijoles negros

3.3 265 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz.
8 porciones

Składniki

  • 400 g de frijoles negros, hidratados en agua por 12 hrs
  • 100 g de cebolla blanca en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 1 ½ cdita de sal fina o al gusto
  • 30 g de aceite vegetal
  • 1750 - 1800 g de agua

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 204 kcal / 858 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...