Wersje kompatybilne
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů staršího pečiva, bílého, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 2 plátky citrónové kůry (4 cm), nejlépe z bio citrónu
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 500 gramů nových brambor, oloupaných, na kousky
- 400 gramů cukety, podélně nakrájené na dlouhé plátky a stočené do ruličky
- 4 filety z tresky, bez kůže a kostí
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 5 gramů másla
- olivový olej ve spreji
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1510 kJ / 360 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s bramborovou kaší
55 Min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 min
Králík se zeleninou a brambory
55 Min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Králík na mrkvičce s brokolicí
1 godz. 10 min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1 godz. 10 min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 godz.