Wersje kompatybilne
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů staršího pečiva, bílého, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 2 plátky citrónové kůry (4 cm), nejlépe z bio citrónu
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 500 gramů nových brambor, oloupaných, na kousky
- 400 gramů cukety, podélně nakrájené na dlouhé plátky a stočené do ruličky
- 4 filety z tresky, bez kůže a kostí
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 5 gramů másla
- olivový olej ve spreji
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1510 kJ / 360 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Treska na rajčatovém lůžku
55min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Losos s bramborovou kaší
55min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Brak ocen
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1 Std.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min