Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 peras conferencia (peladas, sin pepitas y en trozos)
- 100 g de agua
- 150 g de azúcar
Crumble de avellanas y coco
- 75 g de avellanas
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2090 kJ / 500 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 66.1 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de coco y manzana
50min
Pastel francés con fresas (millasson)
1h 10min
Quiche de cebolla
1h
Quiche de atún en conserva con aceitunas verdes
45min
Crumble clásico
2h 30 min
Crumble de pera con chocolate
25 min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 min
Crumble de fresas
50min
Cake de manzana y especias
1h 15 min
Crumble de manzana y frambuesas
1h 15 min