
Urządzenia i Akcesoria
Peras con crumble de coco y avellanas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 raciones
Składniki
-
5 peras conferencia (peladas, sin pepitas y en trozos)
-
100 g de agua
-
150 g de azúcar
Crumble de avellanas y coco
-
75 g de avellanas
-
200 g de harina de repostería
-
1 cucharadita de levadura química en polvo
-
150 g de azúcar
-
150 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
50 g de coco rallado
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
500 kcal /
2090 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
66.1 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fruta natural
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania