Sumo de abacaxi e espinafres
TM5 TM31 TM6

Sumo de abacaxi e espinafres

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 250 g abacaxi cortado em pedaços
  • 10 g gengibre
  • 3 pés de hortelã, só as folhas
  • 5 pés de coentros
  • 50 g espinafres
  • 100 g água
  • 50 g cubos de gelo

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
70 kJ / 17 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy