Urządzenia i Akcesoria
Vegan Pasta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
soy milk unsweetened8 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
turmeric powder (optional)½ tsp
-
salt to boil with pasta
-
water to boil pasta
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1720 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan gravy
40 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Seitan
40 min
Cream Cheese and Pickled Lemon Dip
Brak ocen
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 godz. 20 min
Whole Milk Yogurt
12 godz. 30 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Vegan bean burger
1 godz. 20 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 godz. 30 min