![Holiday Brisket Holiday Brisket](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/785b46c7-d53c-4aca-95c1-4039f500effd/Derivates/18d66c98-b330-4fcf-b69d-0ff74a896075.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
lub 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 696 mg
Alternatywne przepisy
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2hod. 5min
Brie en Croute with Port Figs
1hod. 10min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2sa 10 dk
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Green Bean Gremolata
25 dk
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 分钟
Hoisin Pork Bowl
45 分钟
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Chicken Parmesan
1hod. 10min
Turkey Taco Bowl
1 Std.