Holiday Brisket

Holiday Brisket

4.9 52 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 55 min
8 portions

Składniki

  • beef brisket first or second cut
    80 oz
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
    1
  • celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
    1
  • yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
    1
  • water divided
    28 oz
  • beef stock paste divided
    4 tsp
  • brown sugar
    2 oz
  • Worcestershire sauce
    ½ oz
  • balsamic vinegar
    2 oz
    2 oz red wine vinegar
  • tomato paste
    1 ½ oz
  • tamari sauce
    1 oz
  • ground paprika
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • dried chili flakes
    ¼ tsp
  • fresh parsley to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 665 kcal / 2782 kJ
Białko 54 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Sód 696 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...