Urządzenia i Akcesoria
Holiday Brisket
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
beef brisket first or second cut80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces1
-
water divided28 oz
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar2 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
2 oz red wine vinegarbalsamic vinegar2 oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
ground paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
696 mg
Białko
54 g
Kalorie
2782 kJ /
665 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 godz. 5 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Tex-Mex BBQ Brisket
5 godz. 30 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Maple-Buttered Rum Cider
20 min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min