Piza bolonhesa fechada

Piza bolonhesa fechada

4.3 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 doses

Składniki

Massa
  • água
    80 g
  • azeite
    30 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • farinha tipo 65
    200 g
Recheio
  • queijo flamengo cortado em pedaços
    100 g
  • dente de alho
    1
  • cebola
    60 g
  • Azeite q.b. p/ untar
  • tomate pelado de lata cortado em pedaços
    250 g
  • sobras de carne picada (porco, salsicha, vaca, etc)
    200 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • caldo de carne caseiro
    ½ c. chá de
    ½ cubo de caldo de carne
  • água
    50 g
  • Farinha q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 317 kcal / 0 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 31.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...