Urządzenia i Akcesoria
Garganelli
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
3 uova
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
355.4 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
1591.9 kJ /
380.5 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioli alla valtellinese
1 godz. 45 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Guanti caleni
1 godz.
Focaccia millebolle
28 godz.
Zavata carsolina
5 godz.
Grissini cipolla e pancetta
3 godz.
Chiacchiere allo yogurt
1 godz. 5 min
Focaccia a bastone
5 godz.
Bolo Rei (Torta del Re)
4 godz.
Ravioli di Santo Stefano
2 godz.
Miniroscón de Reyes (ciambelline spagnole del Re)
3 godz.
Lingue croccanti
45 min