Urządzenia i Akcesoria
Dinkel-Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
Teig
-
Lauch in Stücken (2 cm)60 g
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Salz nach Belieben2 TL
-
Wasser300 g
-
Zucker1 TL
-
2 ½ TL Trockenhefefrische Hefe25 g
-
250 g Manitoba-MehlPizzamehl250 g
-
Dinkelmehl250 g
Füllung und letzte Zubereitungsschritte
-
Olivenöl, nativ50 g
-
Wasser40 g
-
Salz1 Prise
-
Salami in Scheiben (3 mm)150 g
-
Feigen, getrocknet in Vierteln6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
1937 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Birewegge
28 godz.
Focaccia mit Tomaten
40 min
Vegetarische Calzoni
1 godz. 50 min
Frozen Sangria (Mallorca)
4 godz. 10 min
Laugenbrezeln
1 godz. 15 min
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3 godz.
Pizza mit Gemüse
2 godz. 5 min
Cantucci
1 godz. 50 min
Basler Fastenwähe
2 godz.
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Mandel-Guetzli
40 min