Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 60 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- 2 TL Salz, nach Belieben
- 300 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
25
g frische Hefe
lub 2 ½ TL Trockenhefe -
250
g Pizzamehl
lub 250 g Manitoba-Mehl - 250 g Dinkelmehl
Füllung und letzte Zubereitungsschritte
- 50 g Olivenöl, nativ
- 40 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, in Vierteln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kürbis-Tomaten-Suppe
25 Min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6 Std. 10 Min
Räbensuppe
30 Min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 Std. 50 Min
Trutenburger
1h 25min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Mandel-Guetzli
40min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Truffes-Variationen
45 Min
Avocado-Glace
4h 15min
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min