Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Sultaninen
- 1000 g Milch
- 60 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 125 g Hartweizengriess
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Getränkter Zitronencake
1 Std. 30 Min
Schoggi-Crème
3h 15min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Osterkuchen
1 Std. 45 Min
Rhabarberwähe
55 Min
Luzerner Lebkuchen
55 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Süssmostcreme
4óra 15p
Berner Zopf
1 Std. 45 Min