Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 蒜頭
- 10 克 薑
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約4公分)
- 30 克 油
- ½ 茶匙 芥末籽
- ½ 茶匙 孜然粉
- ⅛ 茶匙 香菜粉
- 1 大匙 薑黃粉
- 150 克 罐裝白腰豆
- 80 克 蘑菇 ,切對半
- 60 克 紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)
- 30 克 西洋芹 ,切塊(約2公分)
- 50 克 綜合甜椒 ,切塊(約2公分)
- 400 克 罐裝切碎蕃茄 (約一罐)
- 300 克 蔬菜高湯
- 80 克 櫛瓜 ,切片(厚約1公分)
- 10 克 新鮮香菜 ,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 982.8 kJ / 235.1 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 34.3 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Błonnik
- 4.2 g