Urządzenia i Akcesoria
Griechischer Joghurt mit Walnuss-Honig-Guss
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz.
6 Portionen
Składniki
Griechischer Joghurt
-
Vollmilch900 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett) als Starter200 g
-
Sahne100 g
Walnuss-Honig-Guss
-
Walnusshälften75 g
-
Honig250 g
-
Zimt1 Msp.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1664 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanillepudding
25 min
Naturjoghurt
14 godz.
Pizzaeis
11 godz.
Erdbeer-Dattel Creme
10 godz. 30 min
Joghurt selbst gemacht
24 godz.
Sahne-Grießpudding
20 min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeersahne
1 godz.
Ricotta
20 godz. 30 min
Inseldressing
10 min
Limettenbrause
45 min
Frischkäse à la Thermomix®
10 min
Basis-Schoko-Sauce
10 min