
Urządzenia i Akcesoria
Frijoles negros
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 porciones
Składniki
-
10 ramitas de cilantro fresco sólo las hojass
-
225 g de cebolla blanca en cuartos
-
4 dientes de ajo
-
1 chiles serranos sin semillas
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
1 cdita de sazonador para fajitas ver receta
-
590 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados con su caldo
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
140.9 kcal /
591.6 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
4.1 g
Węglowodany
19.8 g
Błonnik
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TEX-MEX
51 Przepisów
Meksyk
Meksyk