Urządzenia i Akcesoria
Máslo s tuňákem a petrželí
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
320 gramů
Składniki
-
1 snítka čerstvé petržele jen lístky
-
100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
1 - 2 špetky soli
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Białko
9.7 g
Kalorie
2140.6 kJ /
511.6 kcal
Tłuszcz
53.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Másla
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15 min
Liptovská pomazánka
5 min
Pomazánka z makrely
20 min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 min
Krupicová kaše se strouhankovou posypkou
1 godz. 20 min
Pomazánka z uzené makrely
15 min
Tvarohovo-smetanový krém
10 min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
15 min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10 min
Drožďová pomazánka
15 min
Třená niva
5 min
Škvarková pomazánka
5 min