Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal / 7155 kJ / 1710 kcal
- Białko
- 27.2 g / 27.2 g
- Węglowodany
- 2.3 g / 2.3 g
- Tłuszcz
- 177 g / 177 g
- Błonnik
- 0.5 g / 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomazánka z uzené makrely
15 Min
Drožďová pomazánka
15 Min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Špenátový dip
15 Min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1u. 30min
Krůtí závitky
1h 45 min
Beer Mojito
5min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48 godz.
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15 Min
Hermelínová pěna
10 Min