Urządzenia i Akcesoria
南瓜乳酪麵包
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz.
6 個
Składniki
-
水300 克
-
南瓜 去皮,切塊(約2公分)80 克
-
法國麵包粉160 克
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用40 克
-
法國老麵60 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖10 克
-
牛奶80 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油 切塊15 克
-
南瓜籽40 克
-
奶油乳酪 切塊180 克
-
熱水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
10 g
Kalorie
1175 kJ /
282.2 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
36.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan