
Urządzenia i Akcesoria
Pão de centeio e aveia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
490 g
Składniki
-
flocos de aveia mais q.b. p/ polvilhar50 g
-
farinha tipo 65120 g
-
farinha de centeio100 g
-
sal1 c. chá de
-
água200 g
-
mel10 g
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
Azeite q.b. p/ untar
-
clara de ovo1
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
207 kcal /
867 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista abril 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia