![Coconut Cream Pie Coconut Cream Pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74748157-0545-4A9C-A949-7AC7524F5D4E/Derivates/C4F4011F-30C9-4965-800A-659E20E65506.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pie Crust
-
1
homemade pie crust, chilled (9 in.)
lub 1 pie crust, store bought, chilled (9 in.)
Filling
- 5 oz shredded coconut, unsweetened
- 4 oz sugar
- 4 oz brown sugar
- 3 ½ oz corn starch
- ½ tsp salt
- 13 ½ oz canned coconut milk
- 4 oz whole milk
- 4 oz heavy whipping cream
- 9 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp vanilla extract
Whipped Cream Topping
- 15 oz heavy whipping cream
- 1 oz sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 slices
- Kalorie
- 3389 kJ / 810 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
50 min
Pizza Dough
1 Std.
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min
Pie Crust
5min
Cinnamon Rolls
3h
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1 Std.
Texas Cornbread
35 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Apple Pie
3 Std. 30 Min
Strawberry Shortcake
1 Std.
Biscuits and Gravy
40 Min