![Flan Pudding Flan Pudding](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8C5CE92B-F8B6-4C92-ADA8-64E56A856196/Derivates/9b7ddd2d-2f2b-4f2b-ab93-54365c58dff8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramel
- 2 ½ oz sugar
- 1 oz water
Flan Pudding
- 8 oz cream cheese, room temperature, cubed
- 12 ½ oz evaporated milk (approx. 1 can)
- 13 ½ oz sweetened condensed milk (approx. 1 can)
- 4 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (½ in.) (opcjonalnie)
- 5 extra large eggs
- 2 oz sugar
- 42 oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Breakfast Scones
30min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1hod. 5min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 Std.
Tres Leches Cupcakes
45 Min
New York Cheesecake
9 godz. 30 min
Bread Pudding
50min
Chocolate Pudding
1 godz. 20 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1hod.
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1hod. 35min
Strawberry Shortcake
1hod.