Urządzenia i Akcesoria
Flan Pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions
Składniki
Caramel
-
sugar2 ½ oz
-
water1 oz
Flan Pudding
-
cream cheese room temperature, cubed8 oz
-
evaporated milk (approx. 1 can)12 ½ oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
Monterey Jack cheese (opcjonalnie) cut into pieces (½ in.)4 oz
-
extra large eggs5
-
sugar2 oz
-
water42 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1460 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2 godz. 55 min
Japanese Cheesecake (Anna)
6 godz. 15 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Shrimp Scampi
40 min
Waffles
25 min
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Florida Cuban Rolls
3 godz.
Checkerboard Sablés
2 godz. 30 min
Angel Berry Trifle
30 min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 godz.