Urządzenia i Akcesoria
Flan Pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions
Składniki
Caramel
-
sugar2 ½ oz
-
water1 oz
Flan Pudding
-
cream cheese room temperature, cubed8 oz
-
evaporated milk (approx. 1 can)12 ½ oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
Monterey Jack cheese (opcjonalnie) cut into pieces (½ in.)4 oz
-
extra large eggs5
-
sugar2 oz
-
water42 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1460 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème Caramel (Flan)
3 godz.
Sugar Glaze
5 min
Classic Yellow Cake
1 godz. 30 min
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Bread Pudding Flan
3 godz. 35 min
Caramel Flan (No-Bake)
3 godz. 15 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Guava Paste Cookies
45 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min