Urządzenia i Akcesoria
蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
1 人份
Składniki
-
鳕鱼排140 克
-
手指胡萝卜 去皮1 个
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
胡萝卜 切块200 克
-
红甜椒 切块200 克
-
水100 克
-
盐¼ 茶匙
-
黄油30 克
-
新鲜香茅 切段1 根
-
青柠 仅取皮,切末½ 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
33.9 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny