蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥

蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥

3.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
1 人份

Składniki

  • 鳕鱼排
    140 克
  • 手指胡萝卜 去皮
    1 个
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 胡萝卜 切块
    200 克
  • 红甜椒 切块
    200 克
  • 100 克
  • ¼ 茶匙
  • 黄油
    30 克
  • 新鲜香茅 切段
    1 根
  • 青柠 仅取皮,切末
    ½ 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 33.9 g
Kalorie 2259 kJ / 540 kcal
Tłuszcz 31.1 g
Błonnik 9.5 g
Węglowodany 26.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...