Urządzenia i Akcesoria
Cebolla caramelizada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
800 g de cebolla morada cortada en pluma
-
30 g de aceite de oliva
-
50 g de vino tinto
-
20 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2.3 g
Kalorie
749.5 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ñoquis de papa
1sa 30 dk
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25 dk
Sofrito de ajo y cebolla
20 dk
Cebolla caramelizada 200 g
40 dk
Cebolla caramelizada (500 g)
40 dk
Ensalada de papas con aliño alemán
1sa 25 dk
Flan de leche en varoma
5sa 10 dk
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 dk
Crema de zapallito italiano
50 dk
Risotto de Champiñones
30 dk
Salsa de tomate estilo italiano
35 dk
Mayonesa higienizada
5 dk