Urządzenia i Akcesoria
清蒸红鲷鱼配青番茄鲜罗勒汁
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
红鲷鱼鱼排450 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉1 ¼ 茶匙
-
橄榄油80 克
-
青番茄 切块160 克
-
新鲜罗勒叶30 克
-
水800 克
-
古斯米(couscous)50 克
-
红葱头30 克
-
蒜头20 克
-
胡萝卜 切丁20 克
-
龙豆 去筋,切丁40 克
-
块根茴香 切丝50 克
-
新鲜青辣椒 切末1 支
-
柠檬汁1 汤匙
-
白葡萄酒醋1 汤匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
28.9 g
Kalorie
1562.8 kJ /
373.5 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味西班牙
10 Przepisów
Chiny
Chiny