番茄橄榄海鲈鱼

番茄橄榄海鲈鱼

3.3 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 海鲈鱼鱼排
    400 克
  • 柠檬汁
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 红葱头
    20 克
  • 蒜头
    15 克
  • 10 克
  • 去皮番茄
    150 克
  • 绿节瓜 切丁
    30 克
    30 克 黄节瓜
  • 茄子 切丁
    30 克
  • 去核绿橄榄
    20 克
  • 樱桃番茄 一切二
    80 克
  • 新鲜牛至
    3 支
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.5 g
Kalorie 640.2 kJ / 153 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...