Urządzenia i Akcesoria
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
Cake Batter
-
unsalted butter to grease
-
dried cranberries7 oz
-
boiling water to cover cranberries
-
oranges thin peel only, no pith2
-
sugar4 oz
-
dark brown sugar4 oz
-
ground ginger1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
grapeseed oil4 oz
-
honey2 oz
-
applesauce5 oz
-
large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
orange juice3 ½ oz
-
walnut pieces5 oz
White Chocolate Glaze
-
white chocolate broken into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
heavy whipping cream1 oz
-
rosemary to garnish2 - 3 sprigs
-
fresh cranberries to garnish12
-
sugar to garnish3 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2297 kJ /
549 kcal
Tłuszcz
268 g
Błonnik
30 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Cranberry Biscotti
2 godz.
Coleslaw
10 min
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1 godz. 10 min
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Steamed Carrot Cake
1 godz. 35 min
Spiced Pears with Sangria
1 godz. 20 min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1 godz.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Cranberry Almond Cookies
1 godz. 20 min
Fruit, Date and Nut Chop
5 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min